keputihan teruk

Hai normal ke bakal2 ibu keputihan yang teruk sampai jadi warna kahak??

2 Balas

sis, bagi tahu dekat nurse kk. nanti sis kena buat swab test di vagina. untuk kenal pasti infection ape. bahaya kalau ada infection di vagina sebab takut gbs. gbs ni xbahaya dekat kita, tapi dekat baby ye, sebab vagina ni pintu dia nak keluar dri perut kita. takut nanti baby kena infection nanti. huhuhu

xnormal sis..kemungkinan sudah dijangkiti bakteria..lebih baik rujuk doktor..pastikan ada gbs or x... #TAPactiveusers