12week , .

hai , nktnya pendapat, saya baru 12week, tp kdg2 bila tekan dekat perut ada mcm dngaq bunyi dupdupdup, mcm mana tah bunyi, baby tgh tndang ke tu? sorry xtahu sebab 1st baby#bantusharing #ingintahu

2 Balas

12week awal lg nak rasa baby kick. Lagi2 Kalu first pregnancy. Hehe. Kadang2 tekan perut kita rasa denyut tu, denyut darah duk pumping dlm bdn. Kalau rasa mcm mencuit atau mcm rama2 tu maybe baby la kot. Tapi for sure awal lg 12weeks

semoga baby sihat ❤️