30weeks pregnant

hai nk tnya..harini sya dh buang air besar 4 kali rsenya..xd sya nk buang air besar tpj x jdi msa sya cangkung tu pergerakan baby aktif sngt2 then bila sya bngun terasa air celah kelekang sya..risau jgk baby pn smpai skrg still lgi aktif bergerak dkt bahagian bawah..perlu ke sya ke hosp..

2 Balas

4x buang air besar tu normal je. cuma air kluar tu ketuban ka ap sis? dan stu lg bila cangkung mmg baby aktif sbb jd sempit so normal je

Puan dah pergi hosp ke?