9month 2days

hai u all.. nk tnya kndgn sy dh 9bln sntiasa rasa perut mengeras dan tendangan baby rse slow wlu kdg kerap rasa gerakan.. normal ke? rasa nak membuag air kecil kerap. rasa resah plk sbb nk dekt brsalin tpi tanda2 mcm kluar air ktuban atau kluar lndiran darah mcm pregnant ank first dlu x ada lgi..rsau sgt. tlg u all bgi pndangan

1 Balas

Normal awak. Gerakan baby slow sbb dah sempit dalam tu. Kerap kencing sbb baby dah turun ke bawah. Insya Allah, moga baik2 saja 😊