pantang czer

Hai , nk tnya ibu2 czer , boleh ke minum air kelapa ?? , saya dah 44hari brpantang . ape yg x boleh makan ye utk org yg beranak czer #firstbaby #ingintahu

2 Balas

mcm sy dlu ms.awl pantang xminum air kelapa mak n mil xbg..sbb air kelapa tu sejuk.. nnti kmdian hri effect nya akn blh sbb kita sakit2 bdn n sendi .ms awal ni xrs..tp after few years..tp pape pn depend pd bdn msing2 bagaimana..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Ais jgn ambil jangan angkat berat