perasaan nk tahu

hai, nk tnya btol ka klau dlm pantang 2 mnggu pertama ok memg kna rht n lepas 2 mnggu tu blh bt keja rumah mcm biasa kcuali bt keja berat ?dgr dari kata mkcik saya la.dia ckp jgn bt lembik sgt lepas 2 mnggu pantang tu. #firsybaby#

3 Balas

ikut bdn. kalau rse x larat rest je. tpi jgn pksa bdn. byk kn rehat tpi jgn x bergerak langsung. atleast ade pergerakkan supaya darah x membeku.

blh sapu2 sikit..msk pn ala kadar..kemas2..jgn bt keje berat2 or angkat barang2 berat je