nk tnya asid folic time hamil boleh amalkn x?smpai kandungan brp bulan yea.

Hai nk tnya asid folic time awl perngnt bolehkn x?smpai kndungn brp bulan yea.brand Asid folic ape yg sesuai.

10 Balas

nak rancang preggy pun boleh amalkan, kalau mengandung saya amalkan sampi bersalin.. awal2 tu sebelum buka buku kat kkia saya makan acid folid ja.. suda buka buku sampai skrg 36w dibagi obimin, jadi makan obimin tu la

Boleh. Before pregnant pun boleh consume. But mesti consume the right dose. Folic acid yg klinik prescribed pun dh cukup bagus. Consume sampai habis pregnancy pun boleh. Sebab kira mcm supplement utk u n baby

Saya dari awal memgandung minum b complex dari shaklee Saya tak leh minum obat KK Mesti muntah.. Alhamdulillah ambil set hamil shaklee Saya okay je

folic acid sampai dah bersalin,tengah pantang pon saya dok makan 😂 untuk tambah darah kan 👩‍👦

Anak dara/tak dara/pregnant/bersalin semua boleh makan aihh 😂✌🏻

blh..before pregnant pun blh, masa pregnant smpai brsalin pun blh.

Klau dh trbeli asid folic dkt farmasi.Bole mkn jgk ke

4y ago

blh je sis..xde masalah pun tpi apa2 better rujuk doc/JM yg jaga sis

Folic asid yg 5mg. Pastikan dos betul.

spai bsalin sis bole mkn

sampai mau bersalin