Baby Sembelit

Hai nk tanya.. Ibu2 dalam nih pernah guna susu dumex mamil tak step 3.. Ok tak untuk bby.. Cam poo poo bby ok tak??

Baby Sembelit
1 Balas

Hi liyana, kalau susu ni kena try & error. Kadang2 tak sesuai dengan baby. Bila tak sesuai, tahi jadi hitam la, ada yang sembelit la macam tu. macam anak saya, dari enfagrow, lactogen, brand semua dah try (digalakkan beli pek kecil atau cuba pek dari brand2 ni, diorang ada bagi free & pos ke rumah) Last2 dia mau dutch lady choc pulak. Sampai sekarang dia minum itu je 😂✌🏻 Best of luck sis.