Najis baby Sebulan

Hai ibu2..Maaf gmbr psl najis baby..Maaf bertanya..Baby sya dah sebulan poo poo nya mcm ni...Baby bf+susu formula..Baby dah sebulan hri ni. Klu poo poo mcm ni, ok ke? Risau baby sembelit. Tapi ok je dia berak, tahi xkeras, lembut je..cuma pelik sebab poo poo nya xsecair mcm gmbr2 atau poo poo baby lain..byk ketul2 kecil cmni , tpi lembut poo poonya..Sya first mom..Maafkan sya bertanya d sini..hrp ada yg boleh bantu.. #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #poopoo #najis

Najis baby Sebulan
3 Balas

oke jek sis...klau dier meneran menangis,tpi najis x keluar,dier sembelit...tpi klau mcm ni oke jek...kira susu sesuai...klau cair,smpai tembus pempers,susu kene tukar

4w ago

meneran dan menangis..najis kluar pun xtentu...tpi dalam sehari tu ade la 1/2 kli dia berak..mesti akan berak jugak dlm sehari tu. Kencing je byk. Tapi risau gak tgk ketul2 mcm tu..ketul2 kecil mcm bentuk kacang2 tpi najisnya lembut..Xpernah g nmpk yg cair setakat ni..dah sebulan mcm ni..😅😅..

alaa comey nye taik die ketoi cmtu ank kite ni cair je haha..tp rse ok kot cmtu..ank minum susu ape sis?so far berak wane kuning tu oklg

4w ago

oo yeke..klau berkahak means xsuai tu mmg kne tukar susu..ank sy sblm ni time kuning mmg sy bg susu lactogen gak tp sy bg gak susu bdn as topup..berak ok tp tu la berkahak now da 2 hari tukar ke dupro tgk berak shari 3x lak mcm risau pulak ni nk try dutch baby deme kate ok..nanti sis tgk klau ank sis msih berkahak lg mnum lactogen tukar taw sbb majority ank² owg lain sy tgk depa ckp berkahak juga..try tukar dutch bby depa kaye elok xde berkahak tu sy nk try nnti

dia meneran x

4w ago

kdg2 xtau dia tgh meneran atau x..😅..tiba2 ade bau kat pampers...Saya masih xtau beza baby menangis klu nk meneran..huhu..klu ade bau kat pampers, bru tau dia tgh menangis meneran kot...masih belajar lgi..😅😅