Ibu buntu bby tak poo

Salam / hai. Nak tanya mcm mana nk bg bby poo? 7mth fully fm 3 hari x poo..urut perut lembut cuma meragam xnk tidur. Few days ago ayhnya beli fm step 2 instead step 1 yg biasa bby minum. Sejak tu bby tak poo. Mkn minum semua ok, balance menu (carbo, protein, serat), air masak dpt 20ml slps mkn. smlm baru start puree buah. Minta advise #bantujawab

1 Balas

Sis bgi puree buah apa tu?

1mo ago

puree mangga. sbb buah tu yg ada kt rumah. tp baru smlm sy bg mkn. bby elok mkn.