lalat

Hai.. Nk tanya,, lalat bole ke bertelur dlm tahi telinga?.. Sbb td, kan masa nak ayun anak dlm buaian sa nampak ada lalat terbang2 dlm ayunan anak.. Sa risau klo lalat tersebut masuk dlm telinga anak sa tanpa sa sedar)/nampak.. Risau sangat..

1 Balas

Monitor baby je mommy. Tp sy rs takde apa pun, kalau ada maybe baby akan sakit telinga.

5y ago

Oh.. Tp bby mmg slalu dh garu tlinga.. Dh doc check katanya x ada apa2 tp banyak taik tlinga d dlm.. Drg x bg ubat sbb under 1yr..