upt samar samar

hai nk tanya klau mcm ni invalid ke tak ya. nampak mcm ada tapi samar2 je. first time pki yg clear blue atau saya celup cepat sgt. saya baru je gugur 2 bulan lepas tak apa ke 🥹

upt samar samar
1 Balas

lepas gugur tu sempat period tak ? saya gugur 2/2 , firstday last period 22/3 then tiba2 pregnant. tak apa asalkan keadaan si ibu dan rahim dah bersedia 🤗 ada try kat upt lain tak selain yang ni ?

2y ago

kalau gugur kat awal2 trimester, okay dah kalau dah period sekali rasanya . betullah tu, yang pernah keguguran je yang akan rasa takut dan trauma . insha'Allah ada rezeki 🤗 saya banyak bedrest lepas saya tahu saya pregnant semula lepas keguguran pertama. sakit je saya terus ke katil untuk duduk dan baring . sebab kalau ikutkan , rahim masih lemah 🤗 tapi saya follow je suggest ibu2 yang pernah komen pada saya sebelum gugur masatu untuk banyakkan bedrest masa trimester pertama . alhamdulillah now dah trimester ke 2. moga dipermudahkan urusan sis ya