Shoes

Hai. Nk tanya kasut brand apa sesuai & selesa diguna time preggy?

2 Balas

Mcm Sy ritu husben blikn kasut jnis clark..dia yg suggest n plihkn....yg tu sgt2 selesa..tp pape pn depend pd sis jika mmpu..sy bli pn ms ada sales.. dpt murah skit..😂😂✌... Sbb pnh bli yg jnis biasa..bila berat bdn makin naik..bila bwk jln tumit kaki n.tapak kaki rs sakit n mcm sendat cpt melecet wlaupn pkai stokin..mcm yg clark tu..dia ada mcm span dkt dlm.tu..sgt2 comfort..thn lm..lepas bersalin leh pkai lg...hehe..xcpt rosak ksutnya.. 😉

Kasut bab brand tu x kisah..asalkan pakai kasut yg bersesuaian ketika pregnant.🤗sy pakai kasut xdak brand pakai kasut beli kt pasar malam tu..kasut standart aje la..selesa dgn kaki..sesuai dgn kaki..😘