Kasut sesuai untuk toddler ♡

Hi mommies. Boleh suggest brand kasut yang sesuai dan selesa for toddler. Buat masa ni saya selalu beli dekat shopee tt, yang biasa2 tu je. Umur anak saya 2y. Thank you. ♡ #firsttimemom #advicepls #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Beza anak kita 2 bulan hehe. Saya pakaikan Cotton On Kids sandal sebab susah nak cari size untuk anak. 5 kedai saya pergi takde size untuk kaki anak. So far sandal lembut, tak keras, selesa, tak melecet. Cuba la survey.

6mo ago

Tak terfikir pula Cotton On tu, kasut kita pun beli dekat situ 😂 Okie nanti kita survey, thank you 🫶🏻