Betul x ni ibu2 cara sy kira gerakan anak utk 1 gerakan saja?

Hai nk tanya balik ni pasal kira gerakan anak. Sy skrg dah lupa2 ingat lah.. Dulu mcm sy belajar bila anak gerak utk sekali gerakan,dia mcm untuk 10 minit tu dia dpt 1 gerakan aje, kan? Mcm tu kan mommies2? Sebab knpa,, nurse sy ada ckp dia gerak2 dulu byk kali in 1 - 3 minit baru kita sah kan 1 gerakan, ya kan? then tunggu lagi.. nurse sy ckpp kalau sekali je goyang skjp, xpyh tulis gerakan dia.. Hehe.. Ya tak?#bantusharing

1 Balas

🤔☺