Normal ke tak

Hai ni normal tak jd naik mcm ni dkt leher n blakang kpla baby? Ni letak losyen dia ok sikit.

Normal ke tak
2 Balas

ada letak bedak ke? ank sy pun naik mcm tu tpi sebab bedak. bila tak pkai bedak ok je dh tak melecet mcm tu . lepas tu setiap kali lepas menyusu jgn lap sekali leher dia. takut tak perasan air susu meleleh celah2 leher.

macam ruam peluh atau ruam panas. make sure suhu bilik tak terlalu panas. baju anak pun pakai yang nipis je, jangan bagi area situ berpeluh.