Nak buka buku pink

Hai, nak tnya sy tinggal di melaka bersama husb, tapi plan nak bersalin di penang sbb semua famili di penang. Adakah perlu sy buka buku pink di melaka or di penang? Kalau buka di melaka boleh ke bersalin kat penang, mohon pendapat dan pencerahan sbb sy first baby 😌 taktahu sgt.

2 Balas

boleh je sis , xpon tru g kk sini dlu tnye. sbb ibu2 yang ada anak newborn dan bakal melahirkan boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Boleh je.. Buka buku kat mana pon boleh bersalin kat mana² janji buku tu kne bawa bersama.. Kot la time tu tgh bercuti ke apa..