Badan lemah

Hai nak tnya lah untuk awal kehamilan badan kita akan jadi lemaj dan cepat letih ke?sy anak first mgandung ni..bdn rasa letih sgt dan cepat penat.baru 7minggu kandungan.sape² boleh kongsi pgalaman ...

13 Balas

Ya sis. Sy ank ptma pn mcm tu. Jln ckit dh pnat kna dduk trus. Nnt dh hbs fsa tu ok la

memg betul rse letih..bngun pun terhuyung hayang😅 tp enjoy je dgn pregnancy..hihi

ia mmg. smpi skrg sy dh trimester kedua kena tdo siang jgk. hari² rasa letih