UBAT MENGANDUNG

hai , nak tanye boleh ke pregnant takmakan ubat lansung .. sy tukar mcm ii ubat semua tkboleh masuk .. now dh 6m tkmkn apa ii ubat .. doc nurse tnye sy ckp dh mkn tpi satu ubat pon tkboleh masuk ..

2 Balas

jgn tipu misi, dktr. apa2 jd kt diri awk dan kndungan nt awk nk btanggungjawab ke? byk cara lain klu xleh mkn ubt. bincang dgn dktr, bukan tipu dktr

Always work closely with your doctor/nurse, okay? Sayang lah dah hadir antenatal checkup tapi tak manfaatkan sebaiknya. Rugi untuk awak dan baby.