KENE CHICKEN POX MASA PREGNANT..

Hai, nak tanye... ade yg pernah kene chickenpox mase pregnant??? Ade ape² nasihat x... ? Sy skrg da 35w... demam bisa² badan.. pastu harini bru naik biji² tu kat belakang badan, n breast.. dah la esok checkup... huhu...

2 Balas

saya pun pernah kena, tapi time tu baru 2 bulan pregnant, pergi klinik, then doktor suh pegi hospital untuk rawatan susulan, alhamdulillah tkde ape2 jadi dkt kandungan

1y ago

sy bru jumpe doc td... die ckp klau da 35w insyaAllah baby xde ape²... dpt ubat utk antivirus 5x /day ,pcm,loratadine.... balik kk trus byk klua... 😭

pernah kne , fuh traumaaaa sgt mcm2 effect dkt baby msetu dek chicken pox Group baby dec2022/2023 https://chat.whatsapp.com/K6SHxUl5ivX5Y2L5aoIrTG

1y ago

ape effect die tu sis?