chicken pox

harini baby boy da ckup 2 bln 21 hari.. kene admitted sbb chicken pox.. hopefully blh keluar cpt sbb baby xde la meragam teruk.. stkt merengek.. minum susu pon ok breathing pon ok. Xsure mcm mn leh kena.. kat rmh baby sitter pon xde yg kene chicken pox.. Doakan baby rizqi dapat keluar wad cpt yea..

5 Balas

Salam nk tanya bby cmne ye.. Anak sy pn kene time 2 bln warded jgk.. Kene stay 7 hari ni, hati pn affected juga.. Baby awk cmne ye

Anak sy 3 bulan kene chicken pox...alhamdulillah x da pape2 yg teruk..just ke klinik biasa shj

Cpat smboh yer baby...😍😍

Semoga bby sis cepat sembuh..

Semoga baby cpt sembuh