najis hijau

hai.. nak tanya..normal x kalu najis bayi hijau lumut..anak saya nak masuk umur 10 bulan.. terima kasih😊

4 Balas

biasa sy tgk ibu2 yg bg anak minum susu fm mcm lactogen..msti kta najis anknya warna hijau..kandungan iron tinggi xsalah sy..normal la rasanya..xpasti tny nurse atau doktor..

4y ago

ank sy umur 2bln lbih mnum susu lactogen,najis dy wrna hijau jgk...btol ke normal sis..kdg trpkir jgk😅

Normal kalau bagi susu badan campur susu formula atau beri susu formula sahaja.. Kalau susu ibu sahaja biasanya kuning kecuali baby dah makan..

anak puan full bf ke atau minum susu formula??

banyak bagi makan sayur ke?