buasir

Hai, nak Tanya, sy tgah mengandung trimester ke 3, sebelum kawin lagi dah Ada buasir, soalan sy, boleh tak sy nak amalkan manjakani untuk dijadikan serbuk kemudian disapukan ke bahagian buasir tersebut semasa dlm waktu Hamil ni?

2 Balas

Boleh sis.. saya pn ada masalah buasir masa pregnant. Saya basuh dlu manjakani lps tu hiris jd serbuk. Boh air sikit tampal kt tmpt buasir. Nnti lps brsalin buasir hilang.. InnsyaAllah 😄

berkesan tak?