Buasir ketika preggy

Hai ibu2.. Ada tak yang kena buasir ketika mengandung.. Ada buat rawatan apa2 ka? Buasir sy Jenis buasir luar.. membengkak dah.. sembelit tak sembelit buasir memang akan bengkak.. sekarang Sy preggy 21w dah.. Buasir makin bengkak.. nak duduk sudah.. sakit sangat... Seksa sangat...

1 Balas

hai kakak, saya ada buasir dan saya pergi klinik. dr bagi ubat masuk ikut punggung tu... seminggu dah okay, daging dah tak bengkak dan boleh gerak selesa macam biasa