Boleh ke?????????????

Hai nak tanya, sy pregnant 13w skrg. Boleh ke klau sy duk atas kerusi, tp bersila 😅 sebab bila kaki kat bawah, Ya Allah lenguhnya. Ada org2 tua kata tak boleh 🥺

3 Balas

Ikut keselesaan awak. Saya dari awal pregnant sampai kat dalam labour room duduk bersila😁 Yang awak kena elakkan, duduk bersilang dengan duduk atas kerusi tapi kaki bergantung.

9mo ago

mmg sy bersila je 😂 tp bila ada sorg acik ni kata tak elok, emm trus jd trdiam. habis nak duduk mcam mano ni 🤣 cara tu je yg selesa. huhuhuu.

Bersila lg elok sbb support tulang belakang

Boleh je.

9mo ago

ok baik trima kasih