Susu ibu yang sesuai

Hai nak tanya, susu brand Everyday untuk dewasa tu sesuai tak untuk ibu mengandung? Sebab itu susu termurah dan sye boleh minum susu untuk diri sye dan bayi. Kat 99 speedmart sgt murah. First time mengandung😅

1 Balas

blh je.. asalkn ada kalsium untuk awak & bby☺️ sy tahun lpas minum susu kotak dutch lady je suami belikn.. yg lain x mampu.. alhamdulilah anak sihat elok sampai skrg☺️

2y ago

Alhamdulillah lega dgr. Sye first time menngadung. Tgk harga susu ibu alamak mahallnya.