susu

Assalamualaikum , nak Tanya susu apa yg sesuai untuk ibu mengandung ye ? Yg murah² . Hihi ?

16 Balas

yg mana sis rasa sis sesuai utk mnm. susu ni suma sama je xkira susu utk ibu prngt ke, susu kotak ke, susu tepungke. doc sndri ckp xkisah susu apa pun asalkn blh mnm. sy dulu campur. susu tepung fernleaf, everday, dutchlady pun sy mnm. susu kotak pun sy mnm..

Sy rs standard harga susu ibu mengandung dlm rm40 kalau promo dan normal dlm rm50. Yang penting sesuai dengan tekak. Kena try dulu. Boleh mintak free sample. Boleh tengok website susu tu. Memang dia akan bagi free sample kalau kita request.

Sya minum nespray jer .. Bkn sebab murah tpi tu jer susu yg ngam dgn sya .. Rasa pn x manis .. Bancuh dgn air sejuk pun sdp 😋

Adik sya mnum susu pekat cap junjung..susu lain dia tak dpt minum,dia muntah..sya mnum susu anmum..

kalu rasa mual dn ada alahan, sy minum saja anmum coklet meternity. sis bole cuba. hrga dlm bwh rm40

Sebenarnya susu tepung jnama apa pn xpe boleh je mnum

Semua susu rasa ok.. aslkn ok ng tekak

lazz susu kambing

Semua susu ok

Susu hi goat