Susu apa yang sesuai

Susu apa ye yg sesuai utk ibu mengandung...sye xsuke minum susu tu yg xtau

12 Balas

Saya tak minum susu putih sblum ni, tapi prgnant kali ni nk paksa minum pun tak boleh, sbb kdg mmg tekak rajin meloyaa. Last2 try susu coklat, bnyak jugak try, hsbnd beli kotak2 kecil dulu, last2 jenama gooday je boleh telan. Nurse pesan jgn amik bnyak, sbb kdg kandungan gula susu coklat tinggi lagi, takut sngkut gdm lak lps ni, sya yg first minum air gula okey je walau obese dan ad sejrh klurga yg ada kncing manis. So skrg sya kurangkan, mcm minum satu kotak kecil sehari, atau kdg selang, tapi bnykkkan pngambilan buah2 dan sayur sayuran lebih.

pagi saya minum enfamama. yg perisa coklat. tpi tetap takleh telan. sbb susu dy rasa pekat sgt. so sy campo ngn milo. baru boleh minum. kalau malam, sy minum susu HL perisa coklat.

Sy minum susu anmum tp xleh tlan sngt jdi cmpur milo sikit hahhaha

Hi, kalau x suka susu atau x boleh telan susu, boleh beli pil kalsium..

1y ago

bole sis..sy ade tny nurse dia kate bole

Susu farm fresh coklat or kurma tu pon blh..

Saya minum susu rizqi mamadil. Susu kambing.

Saya minum dutch lady fullcream

saya minum susu HL original je

lazz kurma susu kambing

Anmum materna