Overdue ke tak?

Hai, nak tanya, siapa ada pengalaman, ysng dah lama tak bersalin, lebih 7-10thn. Adakah baby yang bakal lahir ni akan overdue? Atau macam anak2 lain juga? Btw sy akan bersalin tak lama lagi yg no 3, beza 8thn dgn no 2 tu dan ada gdm on diet yg ni. #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

Klu ada gdm xboleh overdue xsilapnya. Dktr bg tarikh serah diri.

2y ago

oh maksudnya kalau xbersalin secara normal(pecah air ketuban). kena induce la kan