Uri Dekat Bawah

Hai, nak tanya. Semalam saya buat detail scan. Sekarang 24 minggu, dan doktor bagitahu, uri saya berada dibawah, jarak 1.4cm, rendah. Doktor bagitahu kalau normal, jaraknya 5cm keatas. Ibu ibu semua, ada tak cara nak bagi uri naik ? Risau pun ada ni ? #Firstbaby

7 Balas

Bila rahim mngembang uri akn naik dgn sndri nye.. sy pn bernsib baik.. mula doc ckp uri ke bwh ms tu 28 mnggu bila scn 30 mnggu dh ok lgi pn jrak sy 5cm so alhamdulillah okey smua nye.. ingt.. uri xbole Di urut.. nti bleeding.. sis jgn risau ms ada ms lgi bgi uri naik ats.. doa yg baik2.. insyaa ALLAH. aMinN..