Uri Dekat Bawah

Hai, nak tanya. Semalam saya buat detail scan. Sekarang 24 minggu, dan doktor bagitahu, uri saya berada dibawah, jarak 1.4cm, rendah. Doktor bagitahu kalau normal, jaraknya 5cm keatas. Ibu ibu semua, ada tak cara nak bagi uri naik ? Risau pun ada ni ? #Firstbaby

7 Balas

Sy scan 28week uri kt bwa bila scan 30 week pp type 1 scan 32 weeks still same.. Doc bgi refer pergi hospital 34week Hrp2 da ada perubahan