Uri Dekat Bawah

Hai, nak tanya. Semalam saya buat detail scan. Sekarang 24 minggu, dan doktor bagitahu, uri saya berada dibawah, jarak 1.4cm, rendah. Doktor bagitahu kalau normal, jaraknya 5cm keatas. Ibu ibu semua, ada tak cara nak bagi uri naik ? Risau pun ada ni ? #Firstbaby

7 Balas

Sis, macam mana perkembangan terbaru sis? Uri naik ke atas tak? Boleh sis share dengan kami Ibu2 dekat #tap

4y ago

sis pun PP ke? saya dulu PP case jugak. sbulan stgh kat hosp. mcm2 buat, siap pesan parents berdoa depan kaabah masa dorg pegi haji. tp xde rezeki saya bsalin normal sbb uri tetap kat bawah. so kena la czer masa 38weeks. tp ape pun syukur sbb baby n saya dua2 selamat. skrg anak dah stahun dan xpernah sakit lagi. cuma kdg dtg eczema sikit kt pipi dia je.