Bersalin czer

Hai nak tanya sekarang dah 3 bulan lebih czer tp kat bwah pusat atas pada jahitan bila ditekan ia masih terasa sakit ngilu, normal? Ada sapa2 tahu tak.

1 Balas

mmg nyilu la sis, sy dah 6bulan lebih pun terasa lgi 😅 elakkan angkat brg berat kecuali baby .. bhgian perut tu pun klau boleh jgn ada tekanan sgtt, contoh mcm pkai carrier baby .. haritu sy pernah pkai carrier kluar air kt tmpt jahit tuu, check² hospital alhamdulillah jahitan msih elok xde tertetas or terbukak .. just saranan doc jgn ada tekanan kt perut je ..

2mo ago

Ouh macam tu. Tu la kan. Ngilu. Rasa tkot nk angkat2 barang brat. Angkat baby je lh. Huhu. Tq respon