Pengalaman czer

Hai nak tanya normal ke kat bhg czer tu bila nak mgering kulit akan rase tegang n sakit?? Sampaikan nak bgun bila baring pun rase sakit n tegang kat bhg jahitan tu... Ada tak yg pernah rase mcm ni?? #seriusnanya #firstmom #bantusharing #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

2 Balas

penyimpul mati tu terjahit sekali dgn kulit tu. sama mcm saya dulu. rasa tegang sbb dia terjahit dgn kulit dkt hujung penyimpul mati tu. bile gerak ke nk bangun ke jalan laju ke rasa tegang je kat situ. kekdg rasa sakit.

1y ago

Ptt laa bila mengering jd mkin sakit laa yer bhg tu...

Normal inshaAllah nti akan hilang. Bgn katil elok mengiring dlu ye

1y ago

Patut lah risau jgk sbb ipar n biras yg tlg jaga smua xd pglmn bsalin czer...