30 weeks pregnancy

Hai nak tanya, saya pregnant dah masuk 30 weeks. Tapi kan, lately ni senang rasa mengantuk. Normal ke eh? Risau juga sbb skrg laju je mata kuyu padahal sebelum ni okay je 😂

7 Balas

Saya pula lambat tido, awal bngun. Pastu halfday tu kadang kalau g jalan2 dngan husband dlam kreta mesti tido. Sbab ngantuk. Slalu tiba2 mcm termenung jauh dlam kreta pastu mata kjap tutuk kjap buka and diamm seribu bahasa mesti husband tegur “ngantuk la tu” 🤣🤣🤣

yee . hhaha. kuat ngntok . mcm sy, mlm jam10 kdg dh tdoo. esk nye siang ngntuk jg mcm x tdo mlm😭😂

Sama sis, msuk 3rd trimester ni selalu tido petang je sebelum ni x pulak

sama la sis saya 30week ni asyik ngantuk tido awal je

normal,sbb saya pon 30weeks jgak,mmg sllu mngntok

Saya smpai suami tegur, tk sihat ke🤣

Sama 30w mmg ngantuk betull