tukar date checkup

Hai nak tanya saya dah kena appointment sebulan 2x. Next checkup dgn SN 6/1 ni tapi ingat nak dtg 5/1 sebab suami cuti hari tu. Call klinik tak angkat so nak datang terus 5/1 kire temu janji ke tanpa temu janji yea.? Sbb sy kt johor ahad klinik buka?

2 Balas

Biasa dia utamakan yang temu janji dulu... Boleh je nak datang tapi biasa akan lewat sikit lah check up...

4y ago

Jadi nye kalau dtg nk amik no giliran yg temu janji ke tnpa temu jnji yea?confius kt situ. Hari ahad mmg ramai org

Call lg utk maklumkan