Terlepas temu janji

Macam mana ya bila terlepas temu janji dgn pakar kanak2 dkt hospital ? Adakah mereka call Kita atau Kita yg call hospital ? Tpi saya xpaham nak call pakar kanak2 kt hospital

1 Balas

kalau dh terlepas temujanji, kalau gomen/ swasta.. call hospital dan minta sambung dengan nama doktor tu. nanti operator sambungkan. kalau tatau juga ( kalau under kk yg handle temujanji tu ) bgtau kat kk, terlepas temujanji. nati nurse akan arrangekan temujanji baru.

1y ago

okay terimakasih sis 🙏