Due date 18 Nov ada tak yang dah ada bukaan?

Hai nak tanya saya dah ada bukaan since 28/10 1cm. Harini 1/11 taktau da berapa cm but still masih bekerja. Siapa yang dah ada bukaan? Bila patut cuti ehh

4 Balas

saya due date 20/11 1/11 sakit contraction pergi hospital Dr check baru 1 cm boleh balik.. nie pun ada rasa contraction lagi tapi on off semoga dipermudahkan bersalin.. baby aktif menekan2 dkt pelvis rasa macam nk terkeluar lepas tu off balik.

7mo ago

saya 28hb Oct :1cm 2hb Nov : 2cm semalam Dr cakap sama ada malam semalam atau harini beranak. kita tengoklah harini macamana 🥺

Saya ni 13/11 langsung xde tanda ape lagi🤣 Alahai bila la nak bersalin ni xtau la jgan je overdue dah la.

dah ada bukaan? dah keluar tanda ke belum? macam mana tahu bukaan dh buka ye? sorry tapi confuse 😅

7mo ago

kena pergi hospital seluk sis. seluk tu je caranya

Saye ni due 4/11 belum lagi ade tanda tanda, risau jugak😅