Obes berat 110 kg

hai nak tanya? saya baru je positive pregnant tapi berat saya 110 kg, tinggi 163 cm, kalau ikutkan memang obese bmi 41 (risiko tinggi) ada pengalaman tak yg pregnancy dia berat lebih 100 kg? saya takut 🥲

2 Balas

saya pun bru tahu pregnant berat saya 110kg.. tggi 162cm... risau jgk.. sy pun tk comfirm lgi kt klinik sbb belum lewat period... awak dh brapa weeks... tahniah..

10mo ago

InsyaAllah, sama2 saya doakan urusan kita dipermudahkan dan kandungan sihat sejahtera sampai dilahirkan, aminnn

sy trbaca..ada je mcm puan..tp nnti jaga pemakanan la spaya berat xnaik byk..nanti rujuk buku pink..