Nak tanya lah

Hai nak tanya saya ada keputihan tapi warna hijau yg kadang ada kadang tak ada . On off . Tak gatal dan tak berbau . dah rujuk doc , doc cakap normal hormon time pregnant. Ada tak yang mcm ni ? #firstbaby

Nak tanya lah
16 Balas

sy pnh ngadu keputihan dekat dr kk. tp sy kne mrh sbb mse tu keputihan warna kuning tp x berbau atau gatal.. dia siap ckp hormon hamil biasala ni. dia sbnrya xnk ambik sample kot. sy diamkn je... smbil ambil sample sambil membebel.. dlm hati kalau sy ni doktor sy nilai sendiri je semua ni. baik xyah susah2 g cek dr.. bila sy bleeding sy g emergency . sy ngadu dgn dr hospital salah ke tindakan sy komplen keputihan.. dia ckp betul tindakan tu. sbb org hamil ni antibodi lemah sikit.. sy xtahu salah sy..

1y ago

dr tu period kot aritu sbb tu mcm tu.. mood swing. hihihihi