Air ketumban

Hai nak Tanya, saya 1st mom. Air ketumban kan dia mmg jernih betul ke? Kalau contoh kita pakai pad, then ada mcm cecair kuning dekat pad, tapi bukan air kencing. Tu kira air ketumban ke? Sebab bukan putih. Saya cari contoh2 gambar air ketumban tapi tak ada 😥 39w pregnant. Sebab ada baca pasal baby berak apa semua. Tapi bukan banyak keluarnya. Kadang ada mcm setompok dua ja. Tak ada kencing Kotor.

2 Balas

kalau awak was2. boleh pergi klinik utk check. sbb awak dlm kategori bila2 masa boleh bersalin

Situasi kita sama 🥹