KONFIUS AIR KETUMBAN ATAU AIR KEMALUAN

Hai mom , saya 12week harini saya rasa mcm seluar dalam saya basah dan kerap berair , bila cek dia keluar cecair putih yg pekat mcm keputihan normal (tak gatai , bau ok) soalan saya air ketumban tu mcm mna ya ?

3 Balas

Air ketuban lambat lagi sis awak baru 12week. Tu air keputihan. Takde busuk kaler tak hijau and tektur tak pekat means normal je tu. Kalau start gatal2 bau busuk cpt jumpa dr, most probably infection tu

air ketuban tekstur dia cair. jernih. awl2 tak ada sgt air ketuban.

keputihan tu