suspect blighted ovun

Hai, nak tanya sape ada pengalaman suspect pregnant blighted ovum tapi masih rasa mual, alahan dengan bau perfume,bau minyak goreng²,selera makan kurang. Senang cite masih ada rasa alahan. Breast pun sakit,pening camtue. Saya doc suspect blighted ovum tapi makin kuat pulak alahan sekarang nie. Ke sebab kecil lagi saiz baby tue yang doc cakap mcmtue

1 Balas

Blighted ovum, ectopic, malor pregancy alahan akan sama. X beza.... Sebab dlm badan ada hormon prgnt.