mandian newborn

Hai nak Tanya pendapat brand mandian apa yg bagus utk newborn? 1)Offspring 2)Sebamed 3) Cetaphil 4)Mustela

1 Balas

semua tu mahal. hehe. kalau mampu beli la. apa2 pn semua ats penerimaan baby. ada je beli mahal tapi baby takleh terima jadi rashes, menggelupas. ada je mandian biasa kt pasaran ok utk baby. kena try and error. beli trial pack dulu utk cuba. sy newborn pakai yg established brand yg selamat mcm sebamed sbb kulit newborn mostly sensitive. then try tukar yg murah skit mcm johnson ada org opt not to bath with any sabun pun till umur sebulan sbb katanya akan rosakkan protective barrier of skin and elakkan kulit jadi problem. good luck