Nak Tanya Pendapat

Hai.. nak tanya normal ke usia kandungan 4 bln bbybump msih xnmpak? btw ini ada yg sulung jd xada pglman lgi..

13 Balas

NORMAL sbb kebiasaan bergantung kpd saiz & tinggi mommy jgk 😬 Saya pon alhamdulillah kandungan dah masuk (16 minggu) tp tummy nampak biasa je. Buncit dgn lemak adalah 😂 Takpa, asalkan kita & baby sihat dan selamat 😉

normal puan.. sbb bergantung keadaa masing2.. 5,6 bulan nnti nmpklah bbybump mommy🤗

Normal je sis sy pon anak kedua ni baby bump tak nampak masuk 6/7 bulan baru nampak .

normal sis ikut perut jga macam saya type perut tebal 4 bulan dah nmpak

nrmal..4 bulan ke ats bru npk..dan prut bsr ke kck ke jji ank sht

Ya sis normal. Even ank kedua sy pun 7month br nmpak perut😘

normal je sya anak sulung 3 bulan bru nmpk baby bump 🥰

normal sye pn dah 6 bln masih kecil lagi 😅

normal. kecik lagi baby

normal je sis..