mintak cadangan Ultrasound bayi 20 minggu di area puchong/putrajaya

hai nak tanya.. mommy2 yang 20 weeks skrg dah tahu ke jantina? ada cadangan x buat ultrasound scan babby di mana. area puchong/putrajaya? terima kasih daun keladi

7 Balas

sy 2 org anak, untk detail scan buat di sonovision pj je.. recommended! so far mmg sgt puas hati.. mmg pakar sonographer yg check.. boleh search website dorang.. or else klinik siti puchong putra perdana ade juga buat boleh call dlu kilink untk app.. tapi kalau sis nak scan biasa untk gender je klinik siti pn ok.. or else cyberjaya- uni klink, klinik hazra pn ade... ❤️❤️

Tak sure. Dtg la Bangi, sblh Putrajaya je. Sy buat detail scan harga 118 je tp sonographer tu bg tgk muka baby in 4/5D, baik sgt. She explained very detail pulak tu.

2y ago

Klinik Nuha. Tp tak sure ada promo lg ke tak skg

Nak percuma ke bayar? Kalau percuma, boleh pergi KK. Scan sebulan sekali. Kalau bayar, banyak klinik dan hospital swasta yang boleh scan.

2y ago

Kalau tempat saya, kk tak scan sebulan sekali kalau ibu takda masalah kesihatan. Total scan sampai beranak tak sampai 3 kali. Detail scan pun nurse suruh buat dekat swasta.

cari kt ig nama sonobeeultrasound.malaysia .

Cawangan Klinik Siti dan Qualitas.

Cyberjaya tengah ada promosi

Boleh search sonobee. Murah