ultrasound murah di Puchong?

Dearies, nak Tanya siapa Tau ultrasound murah di Puchong.. tempat I chck tu mahal dekat2 RM400.. 3D ultrasound memang Mahal ke??

7 Balas

Try sonovision if hanya nak buat 3D/4D/5D. I buat 5D and detailed scan during promo period hanya 198. Kalau just 3D hanya 120. Byk branch. Boleh check website sonovision

Mahalnye..sy buat 5d sekali detail scan pon xsampai rm200. Dkt shah alam

Mahal tul.. sya buat kt Kuching 100+ jak

Sya blah penang pun 5D rm155

5y ago

Sungai petani..klnk dktr asmah. Try search dlm FB..nty Naik page dia..kna booking dlu sblm dtg

Saya kat klinik assalam bangi ni rm90 5D

3D memang ada mahal , tapi boleh cari2 juga tu di mana ada murah sikit..

knpa mhal sgt tu? klnik@hos mne😅😅

5y ago

Klinik pakar wanita😂