Scan kandungan

Hai nak tanya mommy-mommy semua ada tak yg pengalaman macam sy. Scan kandungan tapi cuma nampak kantung saja tapi baby tak ada 😢. Doktor cakap samada terlalu awal atau luar rahim. Saya punya period memang tak teratur sebab kalau nak ikut kiraan sy dah 7 minggu nak masuk 8. Minta tolong bagi pendapat dan pandangan since ni first baby selepas 4 tahun menanti. sy tak pernah pregnant atau gugur sebelum ni #firstbaby #firstmom #worriedmom

Scan kandungan
15 Balas

doktor hritu ckp ikut bdn..sbb 5w tu sy bleeding then sy gi scan dh nmpk kantung 7 week dh nmpk jantung..sy pun first time ni🥰