Scan kandungan

Hai nak tanya mommy-mommy semua ada tak yg pengalaman macam sy. Scan kandungan tapi cuma nampak kantung saja tapi baby tak ada 😢. Doktor cakap samada terlalu awal atau luar rahim. Saya punya period memang tak teratur sebab kalau nak ikut kiraan sy dah 7 minggu nak masuk 8. Minta tolong bagi pendapat dan pandangan since ni first baby selepas 4 tahun menanti. sy tak pernah pregnant atau gugur sebelum ni #firstbaby #firstmom #worriedmom

Scan kandungan
15 Balas

sama mcm saya. mula2 takot dan sedh juga. Dr suruh tnggu sebulan. rupanya kiraan lewat 2minggu dr tarikh period. bila scan lps tu baby dah gerak² 🥰 insha allah okay xde apa2 nnti tu. semoga awak dan baby sihat je . jgn stress jgn angkat benda berat. bnykkn rehat okayy

2y ago

Sama sy takut dan sedih bila doktor cakap macam tu siap suruh refer emergency. Dah berdiri bulu roma sy takut ada apa2. Terima kasih puan. Semoga awk dan baby pun sihat sampai melahirkan 🥰