Scan kandungan

Hai nak tanya mommy-mommy semua ada tak yg pengalaman macam sy. Scan kandungan tapi cuma nampak kantung saja tapi baby tak ada 😢. Doktor cakap samada terlalu awal atau luar rahim. Saya punya period memang tak teratur sebab kalau nak ikut kiraan sy dah 7 minggu nak masuk 8. Minta tolong bagi pendapat dan pandangan since ni first baby selepas 4 tahun menanti. sy tak pernah pregnant atau gugur sebelum ni #firstbaby #firstmom #worriedmom

Scan kandungan
15 Balas

saya sama macam awak. x da pape dalam kantung. dr juga cakap perkara yang sama kepada saya. semoga kita dapat berita gembira 2 minggu lagi

2y ago

semoga yg baik² utk mommies semua